Groepen en Gezelschappen

Restaurant Nul10 is gevestigd in een uniek pand uit 1904 aan de Westerstraat. De indeling van het restaurant is één van haar karakteristieken en maakt het geschikt voor verschillende doeleinden. De ruimte leent zich uitstekend voor zowel een intiem etentje als partijen, zoals staande recepties en groepsdiners. Velen zijn u al voorgegaan met evenementen en promotiefeesten, onder andere; Shell, Unilever, Erasmus MC, ABN Amro, Robeco, Kotug, Antony Veder, Chemgas, Statoil, V.O.S., ten Holter Noordam Advocaten, Hamburg Sud, Vopak, Stolt Nielsen.

Onderstaand vindt u onze meest beproefde opties, van walking dinners tot prive buffetten. Tevens bespreken wij graag samen met u een passende invulling voor uw partij, in samenspraak is alles mogelijk!

De Rotterdamsche Tafel

Komt u ons met 4 of meer personen vergezellen? Dan is de Rotterdamsche tafel voor u al mogelijk! Deze variant van shared dining is ideaal voor (middel)grote gezelschappen. Het idee is dat men samen deelt, dineert en geniet van een scala aan gerechten. In één of meer gangen presenteren wij een diversiteit aan gerechten, die geserveerd worden op borden en schalen.

Drie gangen Rotterdamsche Tafel: € 44,50

Voorgerecht € 14,50
Hoofdgerecht € 28,50
Nagerecht € 7,50

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_198.jpg
 

De Rotterdamsche lunch

Gezamenlijk lunchen zoals op zondag. Een gedekte tafel staat voor u klaar. De lunch bestaat uit verschillende broden van Jordy's Bakery, Rotterdamse oude kaas, brie, zalm, beenham, rauwe ham, eiersalade, tonijnsalade, een kroket, jam, hagelslag, tomaatjes, komkommer, jus d'orange, melk, karnemelk en thee.

Rotterdamsche Lunch: €17,50 (Reserveren Verplicht)

bread-1281053_1280.jpg
 

eat-2796606_1280.jpg

Walking Dinner

Speciaal voor grote gezelschappen verzorgen wij de 'proeverij Nul10' bestaande uit diverse culinaire hoogstandjes. Dineren aan tafel is natuurlijk erg gezellig, zeker met 20 personen of meer. Echter, de kans is natuurlijk klein dat u aan het einde van de avond alle tafelgenoten gesproken heeft. Tijdens onze walking dinner dineert men niet aan tafel, maar aan de bar, aan statafels en eventueel enkele zitplekken. Gedurende de proeverij Nul10 worden meerdere kleine gerechtjes geserveerd, welke 'uit het vuistje' te eten zijn en in zijn totaliteit maaltijdvullend.

Zie hier drie van onze beproefde 'line ups': download de PDF versie

 

Borrels

Naast volledige diners en buffetten is ook de optie voor ondersteunende hapjes tijdens de borrel. Het is uiteraard mogelijk onderstaande opties te combineren. 

Plankjes met Franse kazen, rauwe hamsoorten en tapenade met brood om van te happen tijdens de borrel. 
€5,- per persoon

Yakatori sate, bitterballen, bruschetta met tomaat, basilicum en knoflook, bruschetta met carpaccio en truffelmayonaise. 

€9,50 per persoon

Krokante kipreepjes met chilimayonaise, rundergehaktballetjes met truffelmayonaise, opgebakken chorizo, huisgemaakte inktvisringen met knoflooksaus, gevulde gefrituurde olijven.

€14,50 per persoon

Brouwerijnoordt-Shoppinggids1.jpg
 

food-2655778_1280.jpg

Buffet

Wij bieden diverse buffetten aan. De invulling kan naar wens gewijzigd worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Stamppotten buffet (19,50 per volwassene)
3 verschillende soorten stamppot (met zuurkool, andijvie en boerenkool) vergezeld met rookworsten, gehaktballen en spekjes.
Voor een supplement van slechts 7,50 per persoon kan dit buffet uitgebreid worden met confit de canard (eendenbouten) en beenham.

Mediterraans buffet (39,50 per volwassene)
Vooraf: Salade caprese met buffel mozarella, tomaat en basilicum
Salade nicoise met rode ui, artisjokharten en roodgeroosterde tonijn
Cesar salade met parmezaan, ansjovis, krokant serranhoham, en gekookte eieren
Hoofd: Zalmfilet in dragonsaus & Gemarineerde kippendijen.
De hoofdgerechten worden geserveerd met roseval aardappelen, saffraanrisotto en seizoengroenten
Toe: Divere zoetigheden (kazen mogelijk)

Landelijk buffet (39,50)
Vooraf: Salade met rode bieten en geitenkaas, Rucolasalade met vijgen. mozarella en serranoham. Salade met eend, bramen en walnoten.
Hoofd: Ossenhaas in pepersaus & Vislasagne met venkel.
De hoofdgerechten worden geserveerd met jonge aardappelen en seizoensgroenten.
Toe: Diverse zoetigheden (mogelijkheid tot kazen)