Groepen en gezelschappen

Nul10 is een ongedwongen plek verscholen in de Westerstraat in het Scheepvaartkwartier. Hier kan heerlijk geluncht en gedineerd worden. Een feest of borrel onderbrengen hoort zeker ook bij de mogelijkheden. Je zou het niet verwachten aan de buitenkant, maar we kunnen zeker 100 mensen verwelkomen!

Velen zijn je al voorgegaan met evenementen en promotiefeesten, onder andere; Shell, Unilever, Erasmus MC, ABN Amro, Robeco, Kotug, Antony Veder, Chemgas, Statoil, V.O.S., ten Holter Noordam Advocaten, Hamburg Sud, Vopak, Stolt Nielsen.

Hieronder vind je verschillende suggesties voor lunch, borrel en diner. Als je toch een andere invulling zoekt dan denken we graag met je mee.

De Rotterdamsche Tafel

Komt u ons met 4 of meer personen vergezellen? Dan is de Rotterdamsche tafel voor u al mogelijk! Deze variant van shared dining is ideaal voor (middel)grote gezelschappen. Het idee is dat men samen deelt, dineert en geniet van een scala aan gerechten. In één of meer gangen presenteren wij een diversiteit aan gerechten, die geserveerd worden op borden en schalen.

Drie gangen Rotterdamsche Tafel: € 44,50

Voorgerecht € 14,50
Hoofdgerecht € 28,50
Nagerecht € 7,50

De Rotterdamsche lunch

Gezamenlijk lunchen zoals op zondag. Een gedekte tafel staat voor u klaar. De lunch bestaat uit verschillende broden van Jordy's Bakery, Rotterdamse oude kaas, brie, zalm, beenham, rauwe ham, eiersalade, tonijnsalade, een kroket, jam, hagelslag, tomaatjes, komkommer, jus d'orange, melk, karnemelk en thee.

Rotterdamsche Lunch: €19,50 (Reserveren Verplicht)

Walking Dinner

Speciaal voor grote gezelschappen verzorgen wij de 'proeverij Nul10' bestaande uit diverse culinaire hoogstandjes. Dineren aan tafel is natuurlijk erg gezellig, zeker met 20 personen of meer. Echter, de kans is natuurlijk klein dat u aan het einde van de avond alle tafelgenoten gesproken heeft. Tijdens onze walking dinner dineert men niet aan tafel, maar aan de bar, aan statafels en eventueel enkele zitplekken. Gedurende de proeverij Nul10 worden meerdere kleine gerechtjes geserveerd, welke 'uit het vuistje' te eten zijn en in zijn totaliteit maaltijdvullend.

Borrels

Naast volledige diners en buffetten is ook de optie voor ondersteunende hapjes tijdens de borrel. Het is uiteraard mogelijk onderstaande opties te combineren. 

Plankjes met Franse kazen, rauwe hamsoorten en tapenade met brood om van te happen tijdens de borrel. 
€5,- per persoon

Yakatori sate, bitterballen, bruschetta met tomaat, basilicum en knoflook, bruschetta met carpaccio en truffelmayonaise. 

€9,50 per persoon

Krokante kipreepjes met chilimayonaise, rundergehaktballetjes met truffelmayonaise, opgebakken chorizo, huisgemaakte inktvisringen met knoflooksaus, gevulde gefrituurde olijven.

€14,50 per persoon

Buffet