Floris Stock

Chef Floris is het kloppende hart van Nul10. Samen met Aukje zorgt hij dat alles achter de schermen op orde is. Hij staat echter vooral klaar om u te begroeten vanuit onze open keuken, waar hij met passie en overtuiging de lekkerste gerechten voor u bereid. Floris is een rasechte bourgondiër en deelt dit graag met anderen, gezelligheid zal hij niet uit de weg gaan.

Aukje Tinholt

Aukje is de wederhelft van onze chef Floris, samen hebben ze één zoon in groep 1 en de ander is onderweg. Als ze kleine Hans niet achter na rent, rent ze ook graag voor u om lunch tot in de puntjes te verzorgen. Aukje is verantwoordelijk voor de administratie en beantwoordt graag al uw mails.

Marlot de Jonge

Marlot is hier een aantal jaren geleden in de bediening begonnen om haar studie Economic and Consumer Psychology te bekostigen. Inmiddels doorgegroeid tot bedrijfsleidster en chef heeft ze haar Masterbul op zak. Met een grote passie voor goed eten en voedingsleer is ze vaak in verscheidene locaties in Rotterdam te vinden onder het motto van 'research'.

 

Nikki Gillissen

Nikki verzorgt onze Brabantse gastvrijheid en welgemeendheid. Als hoofd bediening stuurt ze onze dames met alle plezier de goede kant uit. Naast haar werkzaamheden is ze zelden alleen en zoekt ze graag de gezelligheid op. Na afronding van haar Master Marketing Management houd ze zich in haar vrije tijd graag bezig met Data Marketing.

Iris Brouwer

Iris brengt altijd vrolijkheid met zich mee. In haar vrije tijd houd ze er op haar kleine balkonnetje een ware tijd op na, en beschouwd ze de spontane plannen het leukst. Met haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlener zou ze graag met kinderen willen werken. Op de vraag wat ze later wil worden volstaat echter één woord; 'verstandig'.

Mariam Camara

Mari heeft een oog voor detail en zorgt dat alles aan tafel op rolletjes verloopt. In haar vrije tijd speelt ze de harp en doet aan kunstschaatsen en ballet. Hoewel dit ambitieus klinkt benadrukt ze graag dat ze voor alledrie allesbehalve talent heeft. Intellectuele interesses liggen naast haar studie Rechtsgeleersheid bij natuurkunde, poka yoke en massapsychologie.

 

Robina
Robina is onze nieuw aanwinst in het bedieningsteam, maar nu al onmisbaar. Ze komt uit het prachtige dorp Kamerik maar is sinds Januari verhuisd voor haar studie Social Work. Om haar Rotterdamse integratie te versnellen loopt ze stage bij Feyenoord.